mandag 22. mai 2017

Særdeles fornøyd med nye gjæringsskap

Bare en kjapp update.

Fungerer bare så utrolig stabilt. Stort sett så ligger den på +/- 0,3 grader hele tiden, akkurat slik det er innstilt på ITC-310'en.

Til varme bruker jeg en en 200w frostvakt i fra Biltema. Kjøpte også en hobbyplate på Biltema så er saget til. Stoler ikke på at glassplatene tåler 20kg+. Hat lyst til å få satt inn en vifte for sirkulering av luften, men jeg vet strengt tatt om det er nødvendig.




Dette er Santas Day Off v.4 (Dobbelbokk juleøl) som har fått stå i drøyt 2 uker. Regner med at den trenger i hvertfall 1 uke til hvis ikke to. Målet er en FG på 1.014, så det skal forhåpentligvis bli litt mindre søt i år. I fjor stoppet den på 1.025, og det er der den ligger nå...men regner ikke med at den stopper enda. Vi får se.


Gjæringsskap nr.2 er ikke tatt i bruk enda (brukes bare som kjøles skap), men jeg har laget klar. STC-1000 boksen og har frostvakt til den også, det mangler bare å få saget til en hobbyplate her også. Skal snart brygges endel, så jeg kommer til å ha veldig behov for dette skapet også.



Fler updates kommer snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar