onsdag 17. juni 2015

Test av ny etikettskriver - Brother QL-710W

Når det er så rolige perioder som nå før ferien, så må man jo finne ut hva som kan gjøres bedre/forenkles/fornyes osv....når det kommer til bryggingen selvfølgelig. Er det en ting jeg
ikke er spesielt glad i å drive på med så er det etiketter til flasker. Man bruker lang tid på å
designe de, lang tid på å klippe ut og lime de på...og vips, når flasken er drukket opp, så skal
man igjen bruke tid på å få de av igjen.

Her høres jo en etikettskriver perfekt ut for min det. Lag en mal, fyll inn riktig info, trykk print og så printer den ut i riktig lengde, riktig antall og det er bare å klistre de på....og etikettene faller av igjen når man legger de i varmt vann/PBW/Star San...yay!

Mitt valg falt på Brother QL-710W av et par enkle grunner. Den er lett å få tak i, det er lett å få tak i nye ruller, man får opptill 62mm bredde på rullene, og programmet som følger med er veldig enkelt å bruke. At den støtter trådløs printing og støtter print i fra mobilen var egentlig ikke så viktig for min del, men for all del...kjekt å ha.
Jeg kjøpte min i  fra ps.no hvor den koster 499,- :
http://www.ps.no/BROTHER-QL-710W-Profesjonell-tradlos-etiketteskriver-DK-tape-opptil-62mm-bredde-maks-1m-lengde-Opptil-93-etiketter-per-minutte-WiFie-USB3e0/cat-p/c/p4858038

Alt man trenger for å komme i gang., ink. 2 stk etikettruller
Den var ikke på lager da jeg la inn bestillingen, men det tok likevel under en uke til den kom på postkontoret. Helt supert det.

Printeren er liten og hendig, er lett å sette opp og komme i gang. Etter litt fikling med å ikke sette auto lengde på papiret (ikke så lurt bestandig....sett heller til den lengden du vil ha. Dumt når den printer ut 1 meter blankt papir som man ikke får brukt på nytt) så ble første test slik som dette:

Fornøyd med første utkast
Bildet over er en screenshot av applikasjonen man designer i, ikke selve etiketten selvfølgelig. Den har ikke fult så mange grå nyanser som dette, så jeg må teste litt mer med kontrast og lys før jeg er helt fornøyd, men jeg synes at resultatet er veldig bra så langt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar