onsdag 5. november 2014

Nye deler til Brewsteren, del 2

Da har jeg fått deler i fra Kina, og det gikk skikkelig raskt gitt. Alt som var bestilt kom som de skulle. Er i det store og det hele ganske imponert over hvor raske dette gikk, og kvaliteten på produktene virker veldig solid så langt.


Testet bare litt å sette i sammen delene. Det er absolutt ikke sikkert at det er sånn det blir til slutt, men jeg må bare teste litt og se hva som passer best:

Fikk med en gratis temp strip...woohoo.

Dette er ut i fra kjelen. Mellom kranene så synes koblingen som skal til den eksisterende kranen på kjelen. På venste siden er det som skal til resirkuleringspumpen og til høyre er det som skal til møtstrømskjøleren. Det er mulig at dette oppsettet rett og slett blir for tungt.

Til venstre er i fra kranen på kjelen (med slange i mellom), midt i mellom koblingene kommer den nye motstrømskjøleren, og til høyre så måles temp på den nedkjølte vørteren som skal i gjæringsbøtta.





Dette er de orginale koblingene og kranen. Kranen og bazookafilteret har jeg tenkt å beholde. Skal bli spennende/intressant å se hvordan dette blor ferdig koblet opp.

De orginale kranene

Slik Brewsteren ser ut i bruk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar