Lagde en god starter på 1.4l som stod i drøyt 24 timer. Ble pitchet aktiv og uten dektantering.
7kg malt er som alltid litt i overkant for Brewsteren, men jeg har nå mye bedre kontroll på effektiviteten, så 650g DME kompenserer for dette. OG ble til slutt på 1.080 mot 1.079 i følge oppskriften. Er veldig fornøyd med dette.
Chinook FWH ved 90 min, East Kent Goldings ved 10 min og Columbus ved 1min ga en himmelsk duft.
Måtte kjøle vørteren i noen timer for å få den ned til 18 grader. Ble så pitchet og står nå og koser seg ved 19 grader.
Ellers ikke mye spennende som skjedde. Gleder meg bare til resultatet
| 7kg malt og 3 humletilsetninger og 007 |
| 9 min etter det Brewsteren kaller start på kok så er det endelig antydning til hotbreak |
| 29 grader ut av kjøleren, sukk...snart ferdig med denne. |
| Ikke like klar vørter denne gangen |
| Før oksygen og pitching av gjær |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar