Den orginal oppskriften ligger her:
http://www.theelectricbrewery.com/forum/viewtopic.php?t=27290
Som det også står i den linken ovenfor, så gir New Zealand humle mer smak av tropiske frukter i forhold til de Amerikanske IPAene som gjerne er mer sitrus aktig.
Uansett så var dette en helt greit bryggedag uten spesielle utfordringer. Ikke noen tett mesketønne denne gangen som i forrige brygg med flaket mais.
3 sorter humle i hver skål: Nelson Sauvin, Galaxy og Kotahu |
Kranene under mesking |
Må teste IKEA silplate snart |
Mesking gikk som normalt og hadde god kontroll på skyllevannet, som holdt en 76-77 grader
Ble endel humle gitt |
Oppsett under kjøling |
Etter 1 minutt med O2 |
Som alltid så sliter bazookafilteret nå det er humlerike oppskrifter. Jeg må virkelig finne en bedre løsning enn dette. Falskbunn er jo en mulighet. Det ble i hvertfall 21 liter i gjæringskaret, som nå skal få starte på 18 grader som skal opp til 20 etterhvert. Det luktet i hvertfall himmelsk av dette brygget. Har trua!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar