Orginal - OG: 1.070 FG: 1.015
Versjon 1 - OG: 1.060 FG: 1.020
Versjon 2 - OG: 1.064 FG: 1.022
Versjon 3 - OG: 1.066 FG: 1.018
Jeg nærmer meg definitivt. men selv med nesten 3 uker gjæring og 20% overpitch av gjær (i følge Mr.Malty), så er det enda litt mer å gå på når det gjelder nøyaktighet. Skal se begynne å foreta temperatur målinger i mesken neste gang og ikke stole 100% på måleren på bryggerutstyret fremover for å se om det er mer å hente der. Jeg er i hvertfall innenfor det som for meg er godkjent, nemlig +/-0.004 gravity points.
Uansett så skal denne få modnes en måneds tid før det blir testing. Erfaringen i fra de forrige var at den ble veldig mye bedre da. Blir fin å ha utover høsten denne!
Etter omstikk. |
Noen på flaske for å gi bort. |
Tapper resten på fat. |
Dagens fangst. Mangler etiketter |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar