6 ukers lagring i 0-4 grader. Vel, da må man ha et ekstra kjøleskap som minimum...
og de har jeg fått av en snill eldre herremann i Askim. Gammelt og ikke spesielt pent
kjøleskap, men fant en fin plass i garasjen for det, så nå blir det pilsner til våren også.
Kjøpt hos Bryggselv.no:
Jadda, jadda, jeg vet at det ikke blir ferdig til jul, men det blir godt en gang ute i ferbruar dette.
Plager ikke meg, hehe.
Spennende maltblanding her:
-Bestmalz münchenermalt
-Bestmalz Pilsnermalt
-Caramalt
-Crystalmalt
-Carafa Spesial III
Så under meskingen at dette blir et ganske mørkt øl.
Mye mørk malt....NAM! |
Merkelig lite humle også...blir nok mye maltsmak her.. |
Hvitt skum på toppen av det brune...hmm...lukter vidunderlig uansett |
Dette blir mørkt ja. Hærlig! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar