Jeg var litt usikker på hva jeg skulle forvente av et slik type "kurs" før jeg dro.
Kursing i IT verden som jeg kommer i fra, er ofte rimelig godt planlagte kurs
med et veldig fastsatt løp. Men dette er vel ikke like enkelt i bryggerverden?
Joda, Smakselv hadde lagt opp til et løp med:
- Bruk av råvarer
- Oppskriftsbygging
- Ekstra Foreign Stout
- Brygging på 3-kjelers oppsett
- Gahrs tips og triks
- Renhold
Amund i fra Smakselv presenterer dagens opplegg |
Kansje litt utenforkomfortsonen? |
Stouten ble brygget på et 3 tier Blichmann system med Tower of Power til styring. Selv om dette er et drømmesystem som jeg aldri kommer til å få plass til, så var det noe jeg i lengre tid har hatt veldig lyst til å se i bruk. Inspirerende og lærerikt...ganske så forskjellig i fra min bryggehverdag nå.
Har vel gjort dette noen ganger før? |
Bling-bling |
Flere enn meg som var intressert ja |
Folket er stille når Gahr taler? Nei på ingen måte..mange bra diskusjoner. |
Alt i alt så ble dette en VELDIG fin dag for min del, med masse bra tips, triks, oppklaringer, forklaringer, det var trivelig å treffe likesinnede i en så avslappet og uhøytidelig setting. Jeg tipset
forresten på forhånd gutta i Smakselv om at de kansje kunne selge boka Den norske ølrevolusjonen samtidig, og joda....de gjorde det, og Gahr var ikke vanskelig å be når jeg spurte om
hans krusedull i den nyinnkjøpte boka.
Min konklusjon:
Terningkast 6. Dette blir jeg gjerne med på igjen og det var vel verdt pengene (1.290,-)!
Får de hentet inn Espen Lothe, Kjetil Jikiun eller Mike Murphy, så skal jeg være blant de første som bestiller plass igjen, for dette var kjempebra!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar