Først og fremst så har jeg oppdatert endel linker på siden her.
Under Linker -> Norske Leverandører så har jeg lagt til 12 stk. leverandører av utstyr som jeg ikke har hatt med tidligere. Det er nok fler som mangler, så det er bare å si i fra hvis du vet om noen.
Under Linker -> Bryggerier så har jeg lagt til 20+ bryggerier. Flest norske (som jeg synes er viktigst, men også noen fler amerikanske og belgiske. Jeg skal prøve å få inn mange flere, men jeg får ta det litt over en lang en.
Har også fått linket et nytt 7 Fjell øl: Møllaren Citrus Wheat Beer. Denne ligger under Oppskrifter -> 7 Fjell. Desverre så virker det som om 7 Fjell har fjernet alle bildene til ølene sine. Har sikkert noe med de nye reglene for reklame for øl å gjøre...jaja.
Ellers så har min belgiske trippel nå gjæret ferdig i primary karet. Klarte å holde temperatur fint rundt 23-24 grader i 2 uker, så den gjæret ned i fra 1.083 til 1.014. Blir et sterkt øl dette gitt, over 9%. Smaken så langt var fin og floral som den skal være, det som overasket meg derimot var at det var helt tydelige toner av pepper (!). Det skal bli intressant å se hvordan dette utvikler seg videre. Nå skal den få stå 4 uker i secondary gjæringskar på 11-12 grader, før det skal tilsettes litt gjærslurry igjen og tappes på flasker. Så blir det å vente 6 laaaaange måneder før det skal være klart....selv om det blir nok litt prøvesmaking innimellom...
Klar for secondary gjæring |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar