Så..jeg klarte selvfølgelig ikke vente mer enn 1 uke før jeg satte en ny batch.
Ikke lett dette når man tenker brygging 25 timer i døgnet, heh.
Følte meg litt modigere og mer selvsikker denne gangen, så selv om jeg var
alene hjemme med 2 små barn en søndag formiddag så ville vel ikke dette
by på noen utfordringer? Hmm famous last words anyone?
Til batch #2 hadde jeg ganske strategisk valgt Red Nose Julebrygg i fra Bryggeland (329,-).
Myye malt |
2 uker gjæring og 2 uker på flaske...akkurar i tide til julemiddagen..håper jeg.
Meskingen gikk fint men kom alt for sent på at jeg manglet de 14 literene med
78 graders vann til utvasking.. æsj. Mesken ble nok stående litt for lenge og renne
av seg og selve utvaskingen gikk nok for fort. Endte opp med en OG på 1072 som
Av en eller annen grunn så virket det som kjelen slet med å komme opp til kokepunktet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar