Etter 2 uker gjæring i primary med temperatur som startet på 18 grader og ble gradvis økt til 24 grader i løpet at 6 dager, så fikk den gjære ut der. Så var det om stikk til seconary, hvor den fikk 4 uker på 11 grader.
Det litt spesielle er at den nå før flasking fikk 4 dl gjærslurry fra WLP530 som var kjørt gjennom en gjærstarter 2 dager før.
Gjærslurry |
Skulle gjerne hatt den enda litt lengre ned. |
Det er tydelig at det er rimelig tomt for tomflasker på lageret mitt nå, for jeg måtte bruke litt av hvert.
Problemet er bare at jeg har en belgisk blonde som også er ferdig som også skal på flasker. I tillegg så har jeg en black IPA som er ferdig neste uke..men den tror jeg tar mesteparten av på fat. Jeg har rett og slett litt for mange flasker som skal langtidslagres nå.
Litt av hvert av flasker |
Uten kullsyre og alt for ung |
Er vel unødvendig å si at jeg gleder meg til at denne er klar.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar